Светещи реклами,Светещи букви, Рекламни табели, Neon, LED, CNC фреза

   Когато търсите светещи обемни букви, светещи рекламни табели, покривни реклами, които да издържат проверката на времето може да се доверите на   24 годишният опит  на рекламна агенция за външна реклама `Истър Неон`. Като производител  ние  сме специализирани в изработката на  светещи обемни  букви и несветещи букви, светещи рекламни табели, надписи с Neon § LED  с най-високо качество и дълъг живот! 

   Дългогодишният ни опит и  стотиците светещи букви, светещи реклами, обемни  надписи и неон произведени и монтирани  от нас, са гаранция за качеството и дългият живот на нашите продукти! Разполагаме с отлично оборудвана база за производство на светещи обемни  букви с LED и неон, светещи реклами, рекламни табели и висококвалифициран екип от специалисти за производство,  монтаж и поддръжка на светещи реклами.

ПРОИЗВОДСТВО, ПРОЕКТ, МОНТАЖ, УЗАКОНЯВАНЕ, ГАРАНЦИЯ
    светещи обемни букви  Led/ неон
    рекламни табели от еталбонд
    фирмени и покривни светещи реклами
    светещи рекламни надписи
    неон и неонови реклами

   Сред нашите дългогодишни клиенти и партньори са: кина `Арена` `IMAX` `LUX`, болница`Токуда`, `Rainbow Plaza`, книжарници `Сиела`, `Mentormate`.`Stone Center`. ресторанти `Roadhouse Grill`, `Wagamama`, `Victoria`, `Edo Sushi`, магазини `Denix`, оптики `Ива`, аптеки `Фармастор`, казина `Yes`, `Blitz`, `Palms` и много други.

   Галерията Светещи реклами изработени от  рекламна агенция за външна реклама`Истър Неон` , се надяваме че ще Ви помогне в избора на подходяща светеща реклама  за Вашият бизнес.   

  За по-вече информация и консултация може да се свържете с нас на тел: 0888/940 889, 0888/200 526 ; istarneon@gmail.com

 
 


 

 

 

 

 

 

Неонов надпис Love me

В месеца на любовта може да поръчате ярък Неонов надпис ``Love me`` за подарък или като акцент в интериора. При нас може да поръчате неонов надпис по Ваша идея и дизайн. »
 

Facebook YouTube
светещи букви с LED ``Bavaria Auto``
Обемни светещи букви с LED и неон монтирани на фасадата на МОЛ Марково Тепе - гр.Пловдив
светещи реклами кино Арена, Mall Varna
неонови реклами кино Арена